Klachtenprocedure

Wij streven naar een optimale samenwerking met ouders en leerlingen. Toch kan het zo zijn dat u ergens niet tevreden mee bent of dat u ergens vragen over heeft.

Als deze vragen en/of problemen de leerkracht van uw kind aangaan kunt u contact opnemen met de desbetreffende leerkracht. Buiten de schooltijden om kunt u bellen naar 010-2022044. Ook kunt u de leerkracht van uw kind een email sturen. Klik hier voor de emailadressen.

Heeft u een klacht of suggestie dat de gehele school aangaat, dan kunt u contact opnemen met een lid van de directie. Ook bij hen kunt u terecht via 010-2022044 of via de volgende emailadressen:

Jan Noordam, directeur: j.noordam@blickoponderwijs.nl

Marianne Lammens, adjunct-directeur: m.lammens@blickoponderwijs.nl

Hedy van Harselaar, adjunct-directeur: h.vanharselaar@blickoponderwijs.nl

Heeft u een klacht die groter is dan alleen obs West, dan kunt u contact opnemen met het bestuur. U vindt hier de klachtenprocedure van stichting BLICK op Onderwijs.